Nieuwtjes

Vrijdag 25/11 Salsa Party @ La Peña!

Vrijdag 25/11 is er een Salsa Party bij La Peña in Genk!  Een gezellige latin avond voor iedereen die even wil dansen, relaxen en socializen.  We starten de avond met onze reguliere lessen.  De dansvloer zal open zijn voor vanaf 22u00.  Toegang gratis, iedereen is welkom!

Zaterdag 03/12 Viva Herman @ Ritmo Studio's Hasselt!

Een salsaparty ter nagedachtenis van onze lieve collega Herman Iven.  Naast een herdenkingsmoment en dansfeest, worden er ook enkele workshops aangeboden.  De opbrengst van de avond gaat integraal naar het 'Kankerfonds'.   

Nieuwe lessenreeks SALSA in Beringen en Genk

Wil je het nieuwe jaar starten met een goed voornemen?? Dan is dit iets voor jou!
Tijdens de week van 9 januari 2023 start onze nieuwe lessenreeks SALSA voor (half)gevorderden en supers. Deze cursus zal 10 weken duren en je kan weer kiezen uit 4 lesdagen waarop je minstens 2x per week kan langskomen.  

Bij Ritmo Caliente krijg je op een ontspannen manier les van ervaren docenten. Verwacht bij ons gezelligheid, kwaliteit, passie en persoonlijke aandacht!
Nieuwe leden die willen instappen in één van deze niveaus kunnen tijdens de 1ste week gratis proeflessen nemen waardoor je een goede indruk kan krijgen van de lessen, docenten, sfeer en locatie.

Tot salsa!
Bart & Kathleen
 

Nieuwe beginnerslessen → april 2023

Meer info volgt later!