► Nieuwe locatie vanaf januari 2019 !

Na 12 jaar lesgeven stoppen onze lessen in La Fabrica. Uitbaters Linda & Theo hebben besloten het wat rustiger aan doen. We willen hen bedanken voor de jarenlange samenwerking. Geniet ervan, het is jullie gegund!

Zelf hebben we voorbij maanden niet stil gezeten en zijn we op zoek gegaan naar een goed alternatief. Met trots kunnen we vandaag onze nieuwe locatie aankondigen: La Peña, Vennestraat 98 in Genk, voor sommigen beter bekend als AFI Winterslag.(www.lapenagenk.com)

Vanaf januari 2019 zullen we er wekelijks lesgeven op dinsdag en vrijdag.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>